Vi stod op kl. 6.00 så vi lige kunne nå at få det sidste brusebad i 3 dage og en god gang morgenmad. Kl. 7.00 blev vi hentet af “The Junglecar”, som de kaldte den. Hjemme i Danmark kalder vi det en ladbil. Vi valgte at sidde bag på ladet alle 4 sammen med vores guide og alt hvad vi skulle have med af mad, telte og soveposer. Vores 3 bærere og en chauffør sad foran!

Sabine sammen med alle vores madvarer o.sv…..

Efter en times kørsel bag på ladet, ankom vi endelig til Sembalum, hvor vi skulle starte fra. Den første dag skulle vi gå 11 km. Det lyder ikke af så meget og de først 4 km var i et lille bakket terræn. Resten var så bare opad, da vi skulle bestige 1600 højdemeter! Efter at have gået 2 km havde Sabine allerede fået den første vabel og måtte have assistance….

og måtte have Compeed på!!

Ved middagstid gjorde vi stop og vores 3 bærere og guide lavede frokost til os i en kløft!! De kunne bare lave mad alle steder

og så er der serveret…

Efter frokost kom det hårdeste stykke på denne dag. Jeg tror at Sabine var ved at dø mange mange. Men hun kæmpede hårdt og beviste ikke mindst over for sig selv, at hun har en kæmpe fightervilje.

Hun var dog også helt flad, da hun endelig nåede op…..

Og Simone måtte selvfølgelig også kæmpe lige som os andre og var også glad for at nå toppen og hun var nok den der var mest beskidt….

Her et familiefoto hvor man kan se toppen i baggrunden som skal bestiges den kommende nat!!

Vi skulle lige gå 10 minutter mere, inden vi nåede til lejrpladsen. Vores telte blev placeret 1½ meter ud til kanten, hvor der nok var omkring 500 meter ned eller måske mere og der var ikke noget rækværk!!!

Vores guide og bærere lavede endnu engang et fantastisk måltid mad inden vi gik i seng kl. 20.00

Inden vi sov, nød vi lige solnedgangen over Bali.